Dobra krema protiv bora

Krema protiv bora pomoći će vam održati mladost kože

Želite li održati lijep i zdrav izgled kože, važno je da kožu na ispravan način hranite i čuvate od negativnih vanjskih utjecaja. Za to vam je prije svega potrebna dobra krema protiv bora, koja ima sve sastojke koji su vam potrebni kako bi koža dobila sjajan mladenački izgled.

Izbora danas ne nedostaje i ponekad je teško odlučite se za odgovarajući model. Stoga će u nastavku biti navedeni neki podaci koji bi vam mogli pomoći pri odabiru.

Krema koja odgovara vašoj koži

Krema protiv bora može se pronaći u dvije verzije – dnevna i noćna
Krema protiv bora briše godine sa lica

Kada se bira krema protiv bora, važno je da obratite pozornost na starost i potrebe vaše kože. Prije svega, treba napomenuti kako uvijek treba odabrati onu koja odgovara starosti vaše kože, jer će samo ona odgovarati potrebama vaše kože. Odabirom onih za stariju kožu nećete ubrzati proces brisanja bora, već možete dodatno ostvariti negativne efekte.

Sastojci koji hrane kožu

Prvi korak prema mladenačkom izgledu kože je dobra hidratizacija kože. Zato je važno odabrati kremu protiv bora koja ima sastojke poput:

Svi su ovi sastojci odlični da dubinski hidratiziraju i nahrane kožu te spriječe dodatno isušivanje kože. Imate li pak masniju kožu, umjesto navedenih sastojaka potražite:

  •  biljni glicerin
  •  ekstrakt zelenog čaja
  •  biljna ulja jojobe

Sastojci koji smanjuju bore

Osim hidratizacije, važno je kožu nahraniti i sastojcima koji pomažu zagladiti i smanjiti bore. Na popisu sastojaka potražite one poput hijaluronske kiseline i retinola koji najbrže djeluju na smanjenje bora.

Ekstrakt algi i zelenog čaja, mliječna kiselina, vitamin C i ulje ili ekstrakt divlje ruže također su sastojci koje bi krema protiv bora trebala imati za brže brisanje bora!

Prilagodite očekivanja od nestanka bora

Kada birate kremu protiv bora imajte na umu kako ni ona najskuplja neće obrisati bore na isti način na koji to može učiniti estetska operacija, bez obzira na to što piše na pakiranju. Stoga prilagodite očekivanja. Za mladenački izgled kože potrebno je vremena, strpljenja i truda-

Kreme za dan i noć

Krema protiv bora za mladenački izgled lica može se pronaći u dvije verzije – dnevna i noćna. Dnevna je nešto lakša, brže se upija i često ima SPF faktor koji dodatno štiti tijekom dana. Prilagođena je kako bi se na nju mogla nanositi šminka kratko nakon upotrebe. Noćna je teža i masnija, te nudi duboku hidratizaciju, no potrebno joj je više vremena za upijanje.