Duge i guste trepavice u nekoliko tjedana

Žene su oduvijek naglašavale oči kako bi njihov pogled bio zavodljiv i uočljiv. Iako u vrijeme Kleopatre nisu postojale ekstenzije te serum za rast trepavica, žene su unatoć tome poznavale brojne tehnike i načine iscrtavanja očiju i naglašavanja trepavica i obrva. Tisućama godina kasnije još uvijek su naglašene, zavodljive oči najprivlačniji dio tijela na svakoj osobi koju srećemo u svakodnevnom životu. Iako se koriste nove, moderne tehnike naglašavanja očiju i obrva, trend ljepote je još uvijek isti te se neće promijeniti niti nakon idućih tisuću godina. Kako postići duge i guste trepavice uz pomoć seruma pogledajte u nastavku.

Duge i guste trepavice pomoću ekstenzija

Zadnjih nekoliko godina trend umjetnih trepavica je postao izrazito popularan kod djevojaka različite dobne skupine. Umjetne trepavice će naglasiti vaš pogled te staviti vaše oči u centar pozornosti. Važno je znati prije nego što se odlučite na ugradnju umjetnih trepavica da je trajanje umjetnih trepavica četiri tjedna, nakon čega je potrebno ponovno ponoviti postupak ugradnje trepavica.

Sam proces je bezbolan, no samo trajanje ugradnje je od jednog do dva sata. Nakon ugradnje trepavica potrebno je paziti na ekstenzije, odnosno 24 sata nakon ugradnje je potrebno izbjegavati kontakt s vodom kako bi se ljepilo do kraja posušilo. Isto tako je zabranjen odlazak u saunu te nanošenje vodotporne šminke na područje očiju.

Perike su se pojavile davno - prije 2600 godina prije Krista

Znate da su perike nosili več Egipćani, Asirci i Perzijanci? Više o tome možete pročitati u članku Povijest perika.

Prirodno postizanje dugih i gustih trepavica

Ukoliko želite duge i guste trepavice svakog dana, te pri tome ne želite dva sata čekati na ugradnju serum za rast trepavica će učiniti vaše trepavice prekrasnima već nakon mjesec dana korištenja. Serum za rast trepavica će vaše trepavice nahraniti od korijena te će već nakon mjesec dana biti postignut željeni efekt. Nanošenje seruma traje nekoliko sekundi, serum je potrebno nanesti dva puta na dan, ujutro i navečer. Možete koristiti i ricunusove ulje koje se glasi za najboljeg saveznika u poticanju rasta trepavica.

Svojstva seruma za rast trepavica neće biti smanjena ukoliko koristite šminku, samo je potrebno pričekati nekoliko minuta da se serum upije. Nakon što je postignuta željena gustoća i dužina trepavica, potrebno je održavati postignut efekt, tako da se serum koristi tri puta tjedno jednom dnevno. Prečitajte i šta tačno je ulje CBD i zašto se najčešće koristi.

Poljska kozmetična blagovna znamka Lovely ponuja široko paleto ličil za ženske, pri čemer njihova inovativna ličila prihajajo v različnih barvah in odtenkih. Preberi več …