Krema protiv bora od Lux Factora

Krema protiv bora za mladenački izgled lica

Jedan od prvih znakova starenja kože su bore. One se pojavljuju na licu i uzrokuju probleme s izgledom kože. Koža s vremenom gubi kolagen i elastična vlaka, te se smanjuje masno tkivo u potkoži. Tako se u procesu starenja javljaju bore, a ako ih se pravilno ne tretira one se produbljuju i šire. Anti age tretmani su skupi i nisu prirodna pomoć vašoj koži, već samo kamuflaža. Kako biste postigli mladenački izgled u starijim danima, pomoći će vam Lux Factor krema protiv bora. Redovnim korištenjem vaše lice će izgledati čvršće i ljepše, a stvaranja novih bora neće biti. Sve o tome kako funkcionira, koji su njeni sastojci i gdje je možete kupiti donosimo u ovom članku.

Krema protiv bora od Lux Factora

4D Hyaluron krema protiv bora može se pohvaliti patentiranom formulom anti wrinkle (protiv bora). Krema koja će vam bez potrebe da izdvajate visoke količine novca, omogućiti odličnu njegu kože lica i brigu o borama. Godine istraživanja utrošene su u stvaranje ove kreme, u kojoj se nalazi 100% prirodna hijaluronska kiselina.

Krema protiv bora pobrinut će se da ispuni bore i spriječi nastanak novih

Ova krema protiv bora pobrinut će se da ispuni bore i spriječi nastanak novih, te će cijelom licu dati zategnuti, mladenački izgled. Osim pomoći kod bora, pomoći će i cijelom licu u borbi protiv vanjskih utjecaja i poticanju prirodnog procesa obnavljanja. Za razliku od mnogih drugih krema, koje ne donose vidljive rezultate ni nakon mjesec dana korištenja, 4D Hyaluron krema donosi rezultate nakon samo 2 tjedna korištenja.

Sastojci Lux Factor 4D Hyaluron

Kvalitetni sastojci i inovativna, patentirana formula pomoći će koži vašeg lica. Ova krema dokazano smanjuje bore, zateže kožu lica, te ju čini glatkom i elastičnom. 

  • Hijaluronska kiselina je glavni sastojak ove kreme i poznati sastojak raznih kozmetičkih proizvoda. Ona hidratizira kožu, sprječava i ublažava upale, te pomaže koži u održavanju funkcija. 
  • Bademovo ulje će nahraniti stanice kože, te će poboljšati samu strukturu. Veoma je bitan sastojak ove kreme, jer sudjeluje u procesu pomlađivanja kože.
  • Vazelin je kozmetički sastojak koji se nalazi u raznim proizvodima za njegu kože. Njegova glavna funkcija je da štiti kožu od sunca i hladnoće, a pomoći će i njenom zdravlju.
  • Cetearil alkohol je također bitan sastojak, kojim se 4D Hyaluron krema protiv bora može pohvaliti. Mnogi alkohol smatraju agresivnim proizvodom, koji može oštetiti kožu, no nije svaki alkohol jednak. Cetearil će učiniti upravo suprotno, umiriti i njegovati kožu.
  • Ceteth-20 je zaslužan za smanjenje neželjenog sjaja ove kreme i zbog toga će nakon njenog nanošenja koža lica izgledati prirodno i njegovano.

Korištenje Lux Factor kreme protiv bora

Lux Factor 4D Hyaluron krema protiv bora nanosi se dva puta dnevno, ujutro i prije spavanja. Samo nanošenje kreme je veoma jednostavno i ne zahtijeva puno vašeg vremena, već traje dvije minute! Prije nanošenja morate očistiti lice i ostale dijelove na koje namjeravate nanositi kremu (poput vrata i dekoltea). Čišćenje lica radite s blagim, antibakterijskim gelom, a prije nanošenja kreme uklonite šminku.

Šminka negativno djeluje na kožu lica i začepljuje pore, koje uzrokuju probleme s kožom. Lice nakon pranja osušite laganim tapkanjem ručnika. Nipošto nemojte trljati ručnik po licu, kako bi ga osušili, jer tako iritirate kožu. Krema protiv bora 4D Hyaluron se utrljava u lice laganim, kružnim pokretima prstiju. Nakon nekoliko sekundi krema će se upiti u kožu, a odlična je podloga za šminkanje. Naravno, za maksimalne rezultate izbjegavajte velike količine šminke, koja može dodatno oštetiti kožu.

Lux Factor kozmetika

Lux Factor kozmetika pojavila se je na tržištu 2014. godine, a zahvaljujući visoko kvalitetnim proizvodima u vrlo kratko vrijeme postala je veoma popularna. Svoju popularnost može zahvaliti 100% prirodnim proizvodima, koji donose rezultate u veoma kratko vrijeme. Kozmetika Lux Factor se može pohvaliti raznim korisnim proizvodima, koji će vam omogućiti cjelokupnu njegu raznih dijelova tijela.

Krema protiv bora nanosi se dva puta dnevno

Njihovi najpopularniji proizvodi su Eyelash serum koji potiče rast trepavica i krema za njegu tetovaža Tattoo Nano Shock. Zbog izrazito kvalitetnih sastojaka i revolucionarnih formula, ovi kozmetički proizvodi prepoznati su na tržištu u veoma kratko vrijeme, te su stekli planetarnu popularnost. U današnje vrijeme postoje razni kvalitetni proizvodi za njegu tijela, te se sve više ljudi odlučuje za prirodnu brigu i izbjegava razne umjetne zahvate. Lux Factor na svoje proizvode daje 30 dana garancije, što dodatno potvrđuje njihovu kvalitetu i djelotvornost. Svi njihovi proizvodi dostupni su online, na njihovoj službenoj stranici.