Natpisi za majice po vašoj želji

Muške kratke majice su najprodavaniji odjevni predmet tijekom ljeta, te ih nose gotovo svi pripadnici jačeg spola. Ljeti su temperature veoma visoke, a tijelo ih najbolje podnosi u običnim majicama na kratke rukave. Postoje razni modeli majica, te brendovi koji ih proizvode. U današnjem tekstu fokusirat ćemo se na novi trend izrađivanja unikatnih majica s vlastitim dizajnom, koji je zadnjih nekoliko godina izrazito popularan. Natpisi za majice mogu biti neki iz predloženih dizajna ili se možete sami odlučiti i napraviti svoj. Za to je zaslužna niža cijena izrade i mogućnost izrade online po jednom komadu. 

Vrste majica na kratke rukave

Postoje razne vrste majica, na koje se mogu postaviti natpisi za majice. To mogu biti obične majice na kratke rukave, majice s v vratom ili polo majice. Veoma je važno da odaberete majicu koja odgovara namjeni za nošenje. Polo majice su zbog okovratnika nešto ozbiljnije, te se na njih u pravilu ne tiskaju tekstovi, već neki dizajn. Obične majice su veoma popularne za postavljanje vlastitog dizajna, koji ne mora biti isključivo slika, već može biti tekst ili kombinacija slike i teksta. Prilikom odabira bitno je da provjerite kvalitetu majice, tj. materijal od kojeg se izrađuje. Pamuk je najzahvalniji, jer je dugotrajan i osigurat će vašem tijelu prozračnost. Na kraju teksta doznajte koji web shop ima odličnu kvalitetu majica i tiska.

Natpisi za majice

Najpopularniji natpisi za majice su oni s smiješnim porukama. Na taj način ćete ostaviti pozitivan dojam na ostale ljude, te ćete ih nasmijati. U ponudi majice.com.hr web trgovine nalazi se nekoliko ponuđenih majica sa smiješnim natpisima. Neki od najprodavanijih modela su majice s natpisom „don’t worry, be happy“, te „limited edition“. U slučaju da ne uspijevate pronaći onaj natpis koji vam se sviđa, tada imate opciju uradi sam svoju majicu, o kojoj ćemo više reći na kraju teksta.

Muške smiješne majice

Muškarci preferiraju majice s kratkim rukavima, a natpisi za majice će ih učiniti još zanimljivijima. Osim samog natpisa, smiješne majice najčešće imaju i neku sliku ili ilustraciju koja ga upotpunjuje. U ponudi se nalazi veoma velik broj već unaprijed kreiranih dizajna. Među njima ćete zasigurno pronaći barem nekoliko majica koje će vam se svidjeti i nasmijati vas, a ako imate ideju i želite sami kreirati majicu prema vlastitim željama, tada to možete učiniti. Majice dolaze u raznim bojama, a cijenom su veoma pristupačne, te zbog toga i ne čudi da su trenutno jedne od najpopularnijih na tržištu.

Sportski natpisi za majice

Sport je glavna stvar u životu za mnoge muškarce, pa su sportski natpisi za majice veoma popularni. Bilo da se sportom bavite rekreativno, profesionalno ili samo podržavate neki sportski tim, ove majice idealne su za vas. Dolaze u raznim bojama i s raznim natpisima. Natpisi za majice mogu se prilagoditi točno prema vašim željama, kao i boja majice i vrsta. Osim samog natpisa, veoma je popularna kombinacija slike i natpisa, koja će podignuti majicu i učiniti je vizualno privlačnijom.

Kupi majicu online

Ako tražiš idealnu majicu koju ćeš sa zadovoljstvom nositi, posjeti web shop majice.com.hr i kupi majicu online. Ova web trgovina je jedna od najpopularnijih na našim prostorima, te je specijalizirana za prodaju majica. Kupi majicu online i tako uštedi vrijeme i jednostavno putem aplikacije kreiraj sam svoju majicu. Cijene u ovoj web trgovini su izrazito povoljne, a kvaliteta majice i tiska je na samom vrhu. U ponudi se nalaze razni odjevni predmeti. Majice kratkih i dugih rukava, puloveri, kape, pregače, vreće ili odjeća za djecu, a sve one dolaze sa smiješnim ili sportskim printom. Bilo da tražite polo majice, hudice ili sportske majice, sve to je dostupno u ovom web shopu.

Kupi majicu prema vlastitoj ideji, tako da je kreiraš putem aplikacije koja je dostupna na ovoj web stranici. Prvo odaberi vrstu majice koju želiš kreirati, zatim boju, te u konačnici na nju dodaj dizajn. Ako nemaš ideju i ne znaš koju majicu biš kreirao, tada možeš pregledati ponudu gotovih dizajna koji su i više nego privlačni. Nakon što ste kreirali željeni dizajn ili dodali neke majice iz ponude u košaricu, izvršite vašu narudžbu i paket će stići na vašu kućnu adresu. U svega nekoliko minuta možete si priuštiti idealnu majicu po vlastitoj želji, koja će za par dana stići do vašeg doma!