Puloveri su zimski hit za žene i muškarce

Dolazi zima i hladni dani po kojima je neophodno dobro se obući. Budući da su iz godine u godinu zime sve oštrije i dolazi do naglog zahlađenja, veoma je bitno da spremni dočekajte nagle hladnoće i budete dobro obučeni. Jakna je naravno neophodna oprema za zimu, no osim nje o toplini ovisi i ono što se nalazi ispod nje.

Što su puloveri?

Puloveri su odjevni predmet za muškarce i žene, a svrstavaju se u majice. Oni su specifični po tome što su deblji od majica i izrađeni od finog materijala poput pamuka ili svile. Svoju popularnost mogu zahvaliti tome što izgledaju veoma svečano i odjevni su predmet za sve prilike. Puloveri se nose i na posao, i na svečane prigode, i na popodnevne šetnje, te su jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta.  Mogu se kombinirati i iznad košulje i kravate, te tako dobivaju još bolji i svečaniji izgled. 

Puloveri i košulje

Ova dva odjevna predmeta oduvijek su bila povezana i puloveri su svojevrsna trenirka za košulje. Ako je vani hladnije i ne osjećate se ugodno samo u košulji, tada vam pulover može biti idealan dodatak za outfit. Na pulovere se može nositi i sako, iako je popularniji oblik nošenja sakoa na košulju i kaputa preko sakoa.

Za one ljude koji ne vole košulje, puloveri su idealna zamjena u kojoj ćete se osjećati znatno udobnije i konfornije. Postoje i neke majice koje su kombinirane od pulovera i košulje. Na njima je ušivena kragna i rukavi od košulje, a to su najčešće puloveri s v vratom.

Obični i v puloveri

Klasični puloveri imaju normalan okrugao vrat, te se nose kao deblje majice. Ispod njih se u pravilu ne stavlja košulja, jer okovratnik tada izgleda pomalo zgužvano. Mogu se nositi na sva događanja, a postoje i unikatni puloveri s tiskom koji na se bi imaju istaknut neki natpis ili logo. V pulover razlikuje se samo po vratu, koji je u obliku slova v. Tako je napravljeno zbog ljepšeg izgleda kada se nosi preko košulje, te su ovakvi puloveri idealni za neke posebne prigode ili večere.

Sweatshirts s tiskom

Puloveri i majice sa potiskom posebno su popularni zadnjih nekoliko godina. Tisak može biti smiješan ili zanimljiv, odabir je na Vama, a jedina stvar koja je sigurna da će biti veoma unikatan. Na majice.com.hr web trgovini možete sami kreirati svoj pulover s tiskom i odabrati dizajn kakav želite.