Njega postojećih i novih tetovaža

Tetovaže su prava umjetnost oslikavanja kože koja je nastala prije nekoliko tisuća godina, u različitim zemlja i kulturama. Brojne civilizacije su tetovirale svoje tijelo te je tetovaža predstavljala tradiciju, pripadnost klanu i poseban način ukrašavanja tijela. Iako su tetovaže tisućama godina način ukrašavanja kože, do prije nekoliko godina tetoviranje je predstavljalo tabu temu te su tetovaže bile promatrane kao nešto “zabranjeno”. Osobe s tetovažama na vidljivom mjestu su privlačile pažnju te su stvaranje brojne predrasude od strane osoba koje nemaju tetovažu.

Tetoviranje kao modni trend

U zadnjih nekoliko godina tetovaže su postale pravi modni trend te su poželjan modni detalj, kako kod muškaraca tako i kod žena, neovisno o životnoj dobi u kojoj se nalaze. Ne zaboravimo da je tetovaža ukras koji nosimo do kraja života, te može postati naš glavni motivator u teškim vremenima koja se javljaju u životu svakog od nas. Kako bi naša tetovaža zadržala lijep izgled, te žive, izražene boje, održavanje tetovaže je izrazito važno. Na tržištu je dostupna prva profesionalna krema za njegu tetovaže, Tatto Nano Shock, koja će vratiti intenzivnu boju vašoj tetovaži, nahraniti vašu kožu te ju zaštiti od štetnih UVA i UVB zraka.

Kako održavati tetovažu

Njegovanje tetovaže je potrebno i nakon što se završi proces zarastanja kože tretirane bojom. Održavanje tetovaže osigurava zadržavanje zdravog i njegovanog izgleda kože na kojem se nalazi tetovaža, te lijepe, izražene boje same tetovaže. Tokom vrućih, ljetnih mjeseci, naša koža je izložena jakim, sunčevim zrakama, vodi, te morskoj soli koja dodatno isušuje kožu, stoga je u tom razdoblju briga o zaštiti kože te održavanju tetovaže izrazito važna.

Za vrijeme opuštanja na prekrasnim plažama ne zaboravite na sigurnost vaše kože uz pravilnu zaštitu od sunčevih zraka, osobito područja kože koje je tetovirano. Održavanje tetovaže sa Lux Factor Tattoo Nano Shock, te zaštita kože od sunca je moguća uz samo jedan proizvod; kremu za njegu tetovaže Tatto Nano Shock.

Znate li, da je barbecue naziv za roštilj na engleskom. Više o tome u članku.