Makeup Revolution kozmetika za žene

Makeup Revolution ženska kozmetika

Tržište je danas zaista puno proizvođača šminke. Postoji užasno velik broj opcija između kojih možemo birati neovisno o tome koji proizvod tražimo. Razlike su na mnogo mjesta i poprilično su značajne: cijena, kvaliteta, izdržljivost, estetika…

Makeup Revolution kozmetika za žene

S obzirom na to da je sad već neko vrijeme na policama širem svijeta, bitno je da spomenemo brend Makeup Revolution i bitan koncept koji se nalazi iza njega.

Makeup Revolution proizvodi
Makeup Revolution je najbolji omjer cijene i kvalitete

Ovaj brend nastao je u 2014. i njihova glavna ideja je bila stvaranje raznolikog, ali interesantnog svijeta unutar tržišta šminke i kozmetičkih preparata. Koncept je nastao godinu ranije, ali je realiziran tek nešto kasnije kad su Adam Minto i Tom Allsworth odlučili udružiti snage.

Koje vrijednosti zastupa Makeup Revolution?

Stvarni ljudi, stvarna ljepota. Makeup Revolution kozmetika vjeruje kako svi možemo biti savršeni čak i kad nismo savršeni. Neovisno o našoj dobi, našem podrijetlu, našoj seksualnosti, našoj boji i našim manama, trebamo slaviti svoje nesavršenosti i ono što nas izdvaja kao vrlo posebne.

Od prvog dana, ovaj brend je otvorenog uma i trudi se u svim kampanjama i svim dijelovima proizvodnje dati jednaku priliku svima, neovisno o tome tko su.

Makeup Revolution proizvodi

Nakon što je njihova šminka kreirala pravu obmanu u svim kategorijama: sjenila, puderi, korektori, ruževi, rumenila, maskare, franšiza se proširila i na I Heart Revolution te Revolution Skincare. Prvo proširenje je vezano za još zaigranije i interesantnije proizvode, a drugo proširenje je apsolutno oduševilo ljubitelje proizvoda za njegu kože.

Zašto Makeup Revolution, a ne neki drugi brend?

  • Zato što Makeup Revolution podržava vrlo različite kreatore. 
  • Zato što je njihova kvaliteta visoka, a cijene su drogerijske. 
  • Zato što imaju vrlo raznolike proizvode koje možete iskoristiti u velikom broju vrlo različitih ideja. 
  • Zbog toga što konstantno stvaraju nove proizvode.

Omjer cijene i kvalitete

Makeup Revolution se mnogima pokazao kao daleko najbolji omjer cijene i kvalitete, s obzirom na to da su cijene vrlo pristupačne, a pakiranje i kvaliteta onoga što brend radi je daleko iznad onog što se očekuje. Zaboravite na druge drogerijske brendove i priuštite si najjeftinije high-end iskustvo koje možete naći online – pokrenite revoluciju.

Makeup Revolution online

U web trgovini Pink Panda možete pronaći razne proizvode Makeup Revolution kozmetike, po najboljim cijenama.  Osim njih, u trgovini se nalaze i razni drugi kozmetički proizvodi i dodatci za šminkanje, s kojima ćete izgledati izvanredno. Posjetite trgovinu i izaberite iz širokog asortimana artikala, te dodajte proizvode u košaricu. Nakon izvršenja narudžbe, proizvodi će biti poslani na vašu kućnu adresu.