Lux Factor Tattoo Nano Shock

Vratite sjaj starim tetovažama

Tetoviranje je način ukrašavanja tijela koji se koristi već duže vrijeme. Oduvijek postoje oni koji svoje tijelo vole ukrasiti nekom tetovažom, bilo da je riječ o nekoj slici, natpisu ili nečem drugom. Mnogi se slažu s time da kad jednom ukrase svoje tijelo na taj način, rijetko kad stanu samo na jednoj tetovaži, već često idu po nove.

One s vremenom mogu izblijediti i ne izgledati više tako lijepo kao prvog dana te im je zato potrebna pravilna njega. Postoje razne kreme za njegu tetovaže, a kao jedna od boljih izdvojila se krema Tattoo Nano Shock.

Lux Factor Tattoo Nano Shock

Za postojanost i njegu ukrašavanja tijela

Kako bi ukrašavanje tijela uz pomoć tetovaža bio zadovoljavajući proces, potrebno je pobrinuti se za nekoliko stvari. Prije svega, nakon tetoviranja, potrebno je što manje to mjesto izlagati suncu. A potrebno ga je i tretirati kremama kako se ne bi inficiralo. Krema Tattoo Nano Shock bi tako trebala postati neizostavan dodatak svakog zaljubljenika u tetoviranje.

Ona ima nekoliko funkcija:

  • njega novih tetovaža
  • vraćanje “sjaja” onim starim
  • njega kože kako bi bila glatka i meka

Brži oporavak uz ovu kremu

Svaki tattoo majstor će vam nakon procesa tetoviranja preporučiti da koristite neku kremu kako bi se koža na tom mjestu lakše oporavila.

Postoje razne kreme, ali gore navedenu kremu će vam zasigurno preporučiti oni koji su je već nekad prije koristili. Njezinim redovitim korištenjem spriječit ćete upale, a koža će vam biti optimalno hidratizirana.

Sastojci kreme

Ova krema u svom sastavu ima neke posebne sastojke koji joj omogućavaju još veću učinkovitost. Neki od sastojaka su:

  • kakao maslac
  • shea maslac
  • bademovo ulje
  • vitamin E
  • cink

Upravo zbog njih ova krema ima profinjenu teksturu te vrlo ugodan miris pa ćete uživati pri njezinom nanošenju.

Jednostavnost upotrebe i dostupnost

Krema Tattoo Nano Shock od Lux Factora se vrlo jednostavno koristi. Potrebno ju je koristiti dva puta dnevno na način da se na tetovirano mjesto nanese tanki sloj i nježno umasira. To vrijedi za stare tetovaže, dok se kod novih smije koristiti tek nakon što prođe 3 tjedna od tetoviranja.
Ova krema dostupna je u brojnim trgovina, lokalno ili na Internetu pa ne biste trebali imati problema s njezinom kupnjom.

Želite saznati koja je najpopularnija ženska obuća i koje trikove treba koristiti pri kupovini? Onda si sa klikom na link pročitajte obširniji članak na tu temu.